St. Laurence Golf

Lohjalla sijaitseva St. Laurence Golf sijaitsee kauniilla rauhallisella paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta. Kaksi tasokasta kenttää ja yksi 6-reikäinen Par 3 harjoituskenttä takaavat hyvän pelin kokeneemallekkin pelaajalle.

Tältä sivulta löydät tietoa palveluista St. Laurence Golfin osakkaille ja jäsenistölle. Opetus- ja valmennuspalveluista vastaa Golf Henri Salonen, klubitalosta löydät Green Side Cafe ravintolan ja Pro Shop toiminnasta vastaa puolestaan Golf Balance.

StLG_logo
www.stlg.fi

Palvelut jäsenistölle

Tarjoan St. Laurence Golfissa golfopetuspalvelujani, niin jäsenistölle ja osakkeenomistajille kuin myös muiden seurojen pelaajille. Jäsenistö ja osakkeenomistajat saavat yksityistunnit ja pienryhmätunnit jäsenhintaan (kts. yksityisopetus).  Kesäkaudella 2017 jokainen Lady- tai Teematunti on varattavissa etukäteen omalla teemalla. Eli näet ilmoittautuessa mikä on tunnin aihe. Voit siis ajanvarauksesta etsiä esimerkiksi Teematunti Chippi ja se ilmoittaa heti seuraavan vapaan ajankohdan ja vapaiden paikkojen määrän tunnille.

Golf Henri Salonen pidättää oikeuden ohjelman ja aikataulun muutoksiin. Varaa aikasi tunneille tästä.

Ladyt

Teematunnit

Kalkki- Petteri KP

Kosti Kurosen suunnittelema ns. vanha kenttä on nimeltään Kalkki-Petteri. ”Kalkkiksen” isot griinit ovat viime kesinä olleet loistavassa kunnossa ja haasteita lisäävätkin monet bunkkerit ja tuulelle avoin maasto.

Kalkki-Petteri

Par 72

Arkkitehti:
Kosti Kuronen
Sijainti:Lohja, Länsi-Uusimaa
Kenttä:Puistomainen kentäksi, jossa edelleen raffi rankaisee väylille osumattomia palloja metsiä enemmän. Pituus riittää haastamaan erityisesti takatiiltä. Griinit ovat isot ja niistä löytyy pieniä kallistuksia.
Par:72
Range:Sijaitsee klubitalon läheisyydessä. Yksi opetusalue rangella pron käytössä.
Lähipelialueet: Hyvät puttigreenit molempien kenttien lähtöpaikkojen läheisyydessä ja lähipelialue bunkkereineen Par 3-kentän läheisyydessä.
Golf-auto:Saatavilla
Vuokramailat:Kyllä, Proshop tai kysy myös prolta.
Golfopetus:Saatavilla 7pv viikossa sopimuksen mukaan.
Pro Shop:Golf Balance vastaa toiminnasta kaudella 2015

Pyhä-Lauri Pyhis

Kenttä avattiin vuonna 2002 ja se sai nimekseen Pyhä Lauri. Metsässä kiertelevä ”Pyhis” on valloittanut mm. Finnish Golf Tour -kiertueen pelaajien sydämet ja on tituleerattu Kosti Kurosen parhaaksi kentäksi. Pyhä Laurin väylistä 5-13 sekä Kalkki-Petterin väylistä 10–18 muodostettiin vuonna 2008 Challenge Touria varten uniikki kilpailukenttä.

Pyhä Lauri

Par 72

Arkkitehti:Kosti Kuronen 1996 & laajennus 2002
Sijainti:Lohja, Länsi-Uusimaa
Par:72
Range:Klubitalon läheisyydessä. Yksi opetusalue rangella pron käytössä
Golf autot :Löytyy
Vuokramailat:Kyllä. Pro shop tai kysy myös Prolta.
Golfopetus:Saatavilla sopimuksen mukaan 7pv viikossa
Pro Shop:Golf Balance vastaa toiminnasta kaudella 2015

Par 3 -harjoituskenttä

Vuonna 2006 avattu kuusireikäinen par 3 -harjoituskenttä on kaikille avoin, jossa vain yhdeltä pelaajalta peliryhmässä vaaditaan green card.

Kentällä ei ole ajanvarausta, vaan ilmoittautuminen ensimmäiselle kierrokselle tapahtuu pelitoimistossa.

Ohessa par 3 –kentän peliohjeet:

 • kaikkien ilmoittauduttava pelitoimistossa ennen 1. kierrosta
 • max 4 pelaajaa per ryhmä, kaikilla omat mailat, bägi ja griinihaarukka
 • vähintään yksi green cardin omaava pelaaja per ryhmä
 • max 2 pelaajaa/ryhmä, joilla ei tasoitusta tai tasoitus 54
 • ryhmästä vastaa alimman tasoituksen omaava pelaaja
 • ihannepeliaika neljän pelaajan ryhmälle yksi tunti
 • uudelle kierrokselle laittamalla merkkipallo ”ränniin”
 • muista FORE -huuto, jos pallo suuntautuu kohti muita
 • ohituksissa pallot merkitään ja annetaan merkki takaa tuleville ja samalla siirrytään sivuun pitäen katse tiille päin

MUISTA KORJATA ALASTULOJÄLJET VIHERIÖLLÄ!

Ravintolapalvelut kentällä

Greenside Cafe & Restaurant Oy:n hoitamat golfravintolat tunnetaan maistuvasta ruoasta ja mutkattoman ystävällisestä palvelusta. Tarjoammet makuelämyksiä niin pelaajille kuin ympäristössä asuville ja liikkuville. Golfravintola saa raikkaan ilmeen uusitusta kahvilasta ja buffetista.

Herkullista ja tuoretta

Oikeat maut syntyvät hyvistä raaka-aineista ja keittiöhenkilökuntamme osaamisesta. Ensiluokkaisessa kotiruokabuffetissa maistuu kesän tuoreus. Kahvimme jauhetaan tuoreista pavuista jokaista pannullista varten.
Klubi-ja yritystapahtumat hoidamme tunnetusti vakaalla ammattitaidolla.

Tilaa annos valmiiksi kentältä, soita!
(tämä palvelu toimii 16.5. alkaen)
puh. 050-517 9982

Lisää infoa

Paikallissäännöt

St. Laurence Golf RY
Voimassa 01.05.2014 alkaen

Suomen Golfliiton kaikkia kenttiä koskevat paikallissäännöt (irtokivet hiekkaesteissä, kastelulaitteiden kannet viheriön läheisyydessä, mittapaalut sekä sähköpylväät ja –johdot tai niiden osat kentällä) ovat voimassa.

Kaikki etäisyysmitat on mitattu keskelle viheriötä. Valkoinen laatta (200 m viheriön keskelle), keltamustat merkkipaalut ja keltainen laatta (150 m viheriön keskelle), punamusta merkkipaalu ja punainen laatta (100 m viheriön keskelle).

 1. Muurahaiskeot pelialueella ovat kunnostettavaa aluetta, josta pelaaminen on kielletty (vapautuminen sääntö 25-1b).
 2. Kentällä olevat vesiesteet on merkitty keltaisilla tai punaisilla paaluilla tai laatoilla.
 3. Pelialueelle istutetut tukipuin tuetut puut sekä oranssinvärisin nauhoin merkityt katajat, puut ja pensaat ovat kiinteitä haittoja, joista pelaaminen on kielletty. Jos edellä mainitut puut tai pensaat häiritsevät pelaajan lyöntiasentoa tai hänen mailansa aiottua heilahdusrataa, on pelaajan vapauduttava kiinteän haitan vaikutuksesta säännön 24-2b(i) mukaisesti.
 4. Kentän rakennukset, sorapäällysteiset kulkuväylät ja tiet ovat kiinteitä haittoja. Vapautuminen säännön 24-2b (i) mukaisesti.
 5. Sinisin paaluin tai valkoisella maalilla merkityt alueet ovat korjauksen alaista maata. Sinivalkoisin paaluin merkityt alueet ovat kunnostettavaa aluetta, josta pelaaminen on kielletty. Vapautuminen säännön 25-1 mukaisesti.
 6. Hakkeella peitetyt alueet puiden juurella ovat kentän oleellisia osia. Irralliset hakepalat ovat irrallisia luonnonhaittoja. Jos pelaaja hakepalaa poistaessaan aiheuttaa pallon liikkumisen on seurauksena yksi rangaistuslyönti (sääntö 23).
 7. Etäisyysmittarin, joka mittaa vain etäisyyttä, käyttö on sallittu. Kilpailumääräyksissä voidaan kuitenkin niiden käyttöä rajoittaa.

Muilta osin kentällä noudatetaan R&A Rules Limitedin laatimia ja hyväksymiä golfsääntöjä 2012-2015.