Olet siis iskenyt silmäsi kiinni kauniisti kimmeltäviin golfmailoihin ja harkinnut uskaltaisiko niihin koskea? Tässä muutama vinkki, joilla tiedät miten kannattaa asiaa lähestyä ja mitä sinun tulisi ensimmäisenä tehdä.

Onko kiinnostuksesi golfiin hyvin pienimuotoista ja aristelet tehdä vielä isoa päätöstä asian suhteen? Olet kiinnostuksella lajia tutkiskellut, mutta et ole vielä varma onko se sun juttu? Tähän tarkoitukseen sopii yrityisen hyvin LAJIIN TUTUSTUMINEN. Aikaa varataan 2h ja pääset ammattilaisen opastuksella, joko itse keräämässäsi kaveriporukassa tai golfpron keräämällä ryhmäopastustunnilla tutustumaan välineisiin, kokeilemaan joitain peruslyöntejä ja kuulemaan edullisesti mistä lajissa on kysymys. Ei sitoutumisia, mutta melko varma golfkärpäsen puraisu tiedossa. Sopii myös erinomaisesti kaveriporukalle vaikka polttariohjelmaksi, jos seurueessa on sellaisia jotka eivät koskaan ole mailoihin edes koskeneet. Mukaan tarvitset vain iloisen mielen ja innostuneen asenteen. Kaikki muu välineistö löytyy talon puolesta.

Toinen vaihtoehto on golfkärpäsen jo selvästi puraisemalle. Eksyt missä tahansa liikutkin jotenkin aina golfvälineiden luokse ja olet jopa huomaamatta alkanut ihmetellä tv:stä golfkisoja. Olet jo käynyt googlaamassa sanalla golf ja etsinyt mielenkiintoista väylää lajin pariin. Olet jo ehkä selvittänyt mitä sanat fore, chippi ja par tarkoittavat. Silloin sinun on ihan ehdottomasti tultava ALKEISKURSSILLE. Alkeiskurssi kestää 10h ja järjestetään kahtena päivänä 5h jaksoissa. Jos olet saanut innostuksen golfiin tartutettua jo muutamaan ystävääsikin siitä vouhkaamalla, voit myös kerätä oman ryhmän ja tulla kurssille tutussa porukassa!

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

golf golf1